Een My Kaspersky-account aanmaken

Een My Kaspersky-account is vereist om u bij My Kaspersky aan te melden en om My Kaspersky en bepaalde Kaspersky-programma's te gebruiken.

U kunt zich aanmelden bij uw My Kaspersky-account met uw e-mailadres en wachtwoord, of met uw Google-, Facebook- of Apple-account. Als u al een account hebt, kunt u snel aanmelden met uw Google-, Facebook- of Apple-account in het venster dat wordt gebruikt om uw apparaat aan uw My Kaspersky-account te koppelen. Dit is mogelijk als u bij het aanmaken van uw My Kaspersky-account het e-mailadres van uw Google-, Facebook- of Apple-account hebt gebruikt.

Aanmelden met Facebook en Google is niet in alle regio's beschikbaar.

Als u nog geen account hebt, kunt u er een aanmaken op de website van My Kaspersky of vanuit de programma's die compatibel zijn met My Kaspersky.

Registreren met een e-mailadres

Om een My Kaspersky-account te maken in het programma:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop Menu.
  3. Selecteer ProfielAanmeldenRegistreren.
  4. Dit opent het venster My Kaspersky-account aanmaken.
  5. Voer een e-mailadres in.
  6. Verzin een wachtwoord en voer het in.

Het wachtwoord moet minstens 8 tekens lang zijn en één cijfer, één hoofdletter en één kleine letter bevatten.

7. Schakel het selectievakje Ik ga ermee akkoord dat mijn e-mailadres aan Kaspersky wordt verstrekt om persoonlijke aanbiedingen te ontvangen in als u meldingen van Kaspersky wilt ontvangen in uw mailbox.

In sommige versies van het programma heet dit selectievakje: Ik bevestig dat ik AO Kaspersky Lab toestemming geef mijn e-mailadres te gebruiken om contact met mij op te nemen voor gepersonaliseerde aanbiedingen, recensies, enquêtes, bestellingsherinneringen, relevant nieuws en evenementen of Ik bevestig dat ik AO Kaspersky Lab toestemming geef mijn e-mailadres, voornaam en achternaam te gebruiken om contact met mij op te nemen voor gepersonaliseerde aanbiedingen, recensies, enquêtes, bestellingsherinneringen, relevant nieuws en evenementen.

8. Klik op de knop Doorgaan.
  9. Selecteer uw huidige regio. Het programma detecteert uw regio automatisch. Als de verkeerde regio is gedetecteerd, selecteert u de juiste regio in de lijst.
  10. Klik op de knop Doorgaan.
  11. U ziet een bericht met de melding dat uw My Kaspersky-account met succes is aangemaakt. Er wordt een bericht naar uw e-mailadres verstuurd met een koppeling waarop u moet klikken om uw My Kaspersky-account te activeren.

Uw apparaat wordt met My Kaspersky verbonden.

Registreren met een Google-, Facebook- of Apple-account

Om een My Kaspersky-account te maken in het programma:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop Menu.
  3. Selecteer ProfielAanmeldenRegistreren.
  4. Klik in het registratievenster op Meld je aan met Google, Meld je aan met Facebook, of Meld je aan met Apple zoals van toepassing.
  5. Dit opent een browservenster. Meld u in dat venster aan bij uw Google-, Facebook- of Apple-account en geef het programma tot uw e-mailadres.

Als u geen Google-, Facebook- of Apple-account hebt, kunt u er een maken en doorgaan met het configureren van snelle aanmelding bij My Kaspersky.

Als verificatie in twee stappen is geconfigureerd voor uw My Kaspersky-account, configureert u een snelle aanmelding in uw account op de My Kaspersky-website, gaat u terug naar het programma en meldt u zich aan bij Google, Facebook of Apple.

Als u de Microsoft Edge-browser gebruikt om de registratie bij My Kaspersky te configureren, hebt u een versie van Microsoft Edge nodig op basis van Chromium 77.x of later. In het geval van een verbindingsfout selecteert u een andere browser als uw standaardbrowser, installeert u de nieuwste versie van de Microsoft Edge-browser of werkt u het Microsoft Windows-besturingssysteem bij.

6. Ga terug naar het programma en ga verder met het aanmaken van het account door te klikken op Doorgaan. Volg de daaropvolgende instructies op het scherm.

Uw apparaat wordt verbonden met uw My Kaspersky-account. Daarnaast kunt u een wachtwoord instellen voor uw account op de My Kaspersky-website.

Gegevensverwerking bij het inloggen op het account

In sommige regio's vraagt het programma u om de Verklaring inzake gegevensverwerking ten behoeve van het gebruik van de Webportal of de Verklaring over gegevensverwerking voor het gebruik van de webportal en het reguleren van licentiebeperkingen te lezen en te accepteren. Als u akkoord gaat met de voorwaarden van de verklaring, klikt u op Accepteren.